Klusdagen

Mieke
13/08/2021 at 13:05

Gedurende de zomervakantie zijn de vrijwilligers nog steeds actief op scouting. De jeugdleden hebben hun zomerkampen gehad of gaan komende week, maar de volwassenen leden houden weinig vakantie. Er wordt geklust aan het aanhangerhok, aan de materiaalzolder, aan het onderhoud van de blokhutten en het terrein. 


Op 4 september starten we weer met het nieuwe seizoen en we hopen dat het er dan allemaal weer netjes uitziet! 

Open dag geslaagd!

Mieke
20/03/2021 at 17:11

Vandaag was de allereerste opkomst van onze bevers! Op de open dag kwamen er ongeveer 12 bevers kijken. Ze hebben zelf een bellenblaas gemaakt en lekker gespeeld. Over 3 weken is de tweede open dag. We hopen dat er dan nog meer bevers komen kijken! 

Er zijn weer bevers!!!

Mieke
20/03/2021 at 09:04

Vandaag, 20 maart 2021, starten we weer met een nieuwe beverspeltak. Van 10.30-12.00 zijn alle kinderen tussen de 5 en 7,5 jaar welkom op ons scoutingterrein in Berkum. De komende periode draaien we elke drie weken, dus de volgende data zijn 10 april, 1 mei, 22 mei, 12 juni en 3 juli. 

Wil je komen kijken? Neem contact met ons op via bevers@janlijding.nl. 

Crowdfunding nieuwe blokhut

Katharina
20/06/2017 at 23:51

Wij zijn druk bezig om een nieuwe blokhut in Berkum te realiseren voor onze jeugdleden. We hopen nog voor de zomer te kunnen starten met bouwen. De afgelopen jaren hebben we hard gespaard en acties gehouden om het benodigde budget te verkrijgen. Om het laatste benodigde geld bij elkaar te krijgen, hebben we een crowdfunding-actie opgezet.
U kunt via http://www.whydonate.nl/vernieuwbouw-blokhut-berkum/event/ een donatie doen.

Wanneer u een donatie doet, komt uw naam in de nieuwe blokhut te hangen. Wilt u dit niet? Geef dit dan aan bij Mark Sikkes (sikkesm@hotmail.com). Hij co├Ârdineert deze actie vanuit de bouwcommissie.

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!

Scouting nederland logo